Tuesday, March 1, 2011

Ulang Tahun

assalamualaikum semua..
dengan ini aku ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada muhammad syahmien kerana telah berjaya menggapai umur 20 tahun ni hehehe.. 

ada satu peristiwa yang aku x leh lupa yang ang buat kat aku msa birthday aku.. msa tu, ang ada presentation kat perhimpunan.. pastu ang announce birthday aku... dah la ang cm pemalu2.. pastu ang bley annouce birthday aku plak.. gila terharu aku.. huhu.. jadi aku pun nak buat la sesuatu yang mungkin ang akan igt la.. hehe

ok then.. plis check this video out!.. tp perlu diingatkan disini.. ni bukan video IniAnwarHadi ka, Mudluthfi ka .. Cikgu Shida Dari Parit pun bukan.. hehe

p/s:siap ada subtitle tu haha.. harap2 ang terhibur la..hehe =)
p/s: jgn bukak video tu bsaq2.. nnt nampak sgt gigi aku ni jarang hehehe



aku mendoakan semua yang terbaik untuk ang!.. mudah2an ang menjadi anak yang solehah, muslimah solehah.. isteri solehah ehem3.. hahahah
mudah2an menjadi murabbi/cikgu yang berjaya mendidik anak2 bangsa =).. (terpatriotik plak aku!)aku sentiasa mendoakan yang terbaik untuk ang.. =).. ini lah ukhwah fillah!

4 comments:

~HuSnA ZuBiR~ said...

wahhhh...special nya!! :DD tbaik..msti syahmin tharu nye ...huhu~

Syahira Ismail said...

uish, bestnye mien..
pah, syira nk jgak.
btw, pah tgk gk ke inianwarhadi..senior syira kt maktab 2..haha..tumpang popular sket..

afifah said...

husna~ haha buat malu ja.. haha
syira~ tgk je anwar hadi tu.. wah2.. dua2 senior syira dah jd celebrity youtube ni haha.. dia amik tesl kan?? sme cm syira..hehe
syira bile lagi?? haha

afifi said...

haha, ak engat time perhimpunan tu,, masa public speaking kot, geng2 laki boo ja bila mien announce hg pnya besday,,

Afifah's Money!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...