Sunday, March 6, 2011

Dari Notts ke Birm

wah3.. gempak giler tajuk.. dari notts ke birm.. aahh lantak la org nak kate ape.. macam aku pedulik sgt cakap korang.. bukannye korang post comment pun kat aku... hahah...

post ni nak ucapkan sanah helwah kepada husna zubir.. x dak harapan melebihi harapan ang sendiri terhadap diri ang sendiri.. ang sendiri tahu apa yang ang ingin gapai dalam hidup ni.. dan akhirat kelak.. aku mengharapkan/doakan apa yang terbaik untuk diri ang .. semua y baik.. anak yg solehah,solehah n muslih..

byk yang nak diceritakan kat sini.. tp words can't never tell the real feelings haha (mcm gay la plak haaha) wokeh cakap byk pun x guna.. check this out (sbnarnya aku rasa korang x paham pun motif video ni.. tp x pa la.. tgk ja.. wat release tension hahah



 video ni aku rasa aku sorang ja yang faham hahahah...
yang bahagian yg remote tu.. sbnarnya macam aku tekan remote la nak bg keluar tulisan kat langit tu heheh (sori imaginasi aku terlebih haha)

4 comments:

~HuSnA ZuBiR~ said...

Waaaahhhh..pahhh..ang buat video utk aku gak...huuuu..thank u, pah...thank u...:') tharu2...ak main2 je psl request tuh..xsgka ang nk buat btul2..huuu....thank u pah...amik msa tu, nk buat video..pandai ang norh..tp lwk r, video tu, byk lari2...heheh...simbol utk ak ek? Heee...sgt tharu..huuuu..nnt birthday ang, nk ak bt video? Hehe....jeng3....leh ak nk share kt fb?? :pp nnt ramai lak..y request..jenuh ang..huhu...

Syahira Ismail said...

bestnye husna..pah buat video..pah syira nak request 1 tyme birthday nnt..xbuat siap..tembak pah

afifah said...

hahah.. tu petang tu aku pi jogging ngan kengkawan.. sje je.. bwak kamera skali hehehe... dah lpas ujan.. bajet oversea la video aku ni hahah.. x amik mse lme pun wat video ni.. gune software.. dlm 2-3 jam dah siap dah huhu
syira~aaaaaaaaaaaahhh.. jgn tembak.. InsyaAllah.. nanti pipah buat video BARNEY untuk cik syira hehehe

~HuSnA ZuBiR~ said...

huuu..kn dh kate, ade org jeles, ade org jeles...hehehe..mekasih pahh :DD

Afifah's Money!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...